WimperExtenstion

Met wimperextensions kunt u niet alleen uw wimpers verlengen maar ook meer volume creëren d.m.v. Volume behandelingen.

Wimperextensions geven ogen een echte natural look, zonder dat mascara

nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions een voor een aan op de natuurlijke wimpers vast geplakt.

Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest ( 1-3 wimpers per dag) ,moeten er na 2 of 3 weken een aantal wimperextensions worden bijgevuld. Het verschil tussen one by one wimperextensions en 2d-6d.

Het verschil tussen one by one en 2D-6D wimperextensions is de volume. Bij 2D-6D wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter, zodra er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimpergeplaats kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect.

Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk vol effect te creeren. voor degene die een super vol effect willen is deze methode ideaal.

One By One

Eerste keer wimperextensions zetten? Vraag informatie over lijm allergieen

bij het maken van de afspraak. Elke type van allergie voor pleisters, lijm,

stickers en/of rubber kan een reactie veroorzaken.Als jij je zorgen maakt over

een eventuele reactie dan kan er een patch-test uitgevoerd worden op je huid en op je wimpers om te controleren of er mogelijke allergieen zijn. De patch-test duurt ongeveer 10 minuten en is tot 24 tot 48 uur voor de behandeling

aangeraden.

Graag zonder oogmake-up komen. Verwijder alle make-up op en rond je

ogen. Reinig je oogleden en wimpers grondig. Geen oog of gezichts creme

gebruiken rond de ogen na het reinigen. Doe je dit niet dan kan dat de

levensduur van de wimperextensions beinvloeden. Na het zetten van de

wimperextensions: als de wimpers goed gezorgd worden na een behandeling dankunnen ze veel langer en mooier op je wimpers zitten. Dan kun je langer

genieten van het mooie en volle resultaat.

Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Borstel u wimpers iedere dag met het borsteltje dat u meekrijgt.De eerst 24 uur niet naar een sauna of zwembad gaan.De eerste 24 uur geen mascara gebruiken. Gebruik bij een make-up remover eentje die geen olien bevat.Niet in de ogen wrijven, hierdoor kunnen wimperextensions sneller losraken en afbreken.

SCHOONMAKEN VAN JE EXTENSIONS:

Schoonmaken van je extensions is heel belangrijk om eventuele infecties te

voorkomen. iedere dag blijven: dode huidcellen, talk, vuil en stof tussen je

wimpers zitten. Het beste en goedkoopste middel hiervoor kun je zelf thuis

maken. RECEPT LASH FOAM: 1 deel babyshampoo met 4 delen (liefst gedestilleerd) water in een schoon pompflesje mengen. Schudden voor gebruik! Als u het luchtdicht bewaart blijft de foam ongeveer 2 maanden houdbaar.